Uljara Nonno Bruno

O nama

Najbolje Maslinovo Ulje na Tržištu od 2012.

Uljara Nonno Bruno osnovana je 2012. godine i od tada se stalno razvija i unapređuje. Počeli smo kao mala uljara sa kapacitetom od 500 kg maslina na sat, no sada je to skočilo na preradu do 2500 kg maslina na sat.

Proizvodnja se odvija na hladno u dvije faze kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta ulja. To se postiže hladnim prešanjem ulja, gdje se masline miješaju u miješalici na temperaturi do 27°C bez dodatka tople vode. Tako se čuva kvaliteta ulja i sačuvaju se mirisi i okusi, kao i polifenoli i brojni aktivni sastojci.

Ne samo da se fokusiramo na proizvodnju visokokvalitetnog ulja, već također pružamo i uslugu prodaje extra djevičanskog maslinovog ulja u malom istarskom kažunu.

Kupci imaju priliku probati različite sorte ulja i odlučiti koja im se najviše dopada. Prije prodaje, sva ulja šalju se na analize kako bi se utvrdilo da su extra djevičanska i ispravna za konzumaciju, te da se podudaraju sa svim normama

Također vodimo računa o skladištenju ulja kako bi se održala njegova kvaliteta. Ulja se čuvaju u adekvatnim bačvama u punionici spojenima na dušik, u klimatiziranom ambijentu, kako ne bi došlo do oksidacije i gubitka kvalitete i okusa.

Ulja se također šalju na prestižna svjetska i domaća natjecanja kako bi se osjećali ponosni na svoj trud i postignuća.

Što Vam Obećajemo

Garantiramo vam visokokvalitetno maslinovo ulje pripremljeno u kontroliranom procesu uz najmoderniju tehnologiju. Kvalitetu našeg ulja potvrđuju zlatna odličja na mnogobrojnim natjecanjima te zadovoljni kupci

Z

Visokokvalitetno

Naše ulje visoke je nutritivne vrijednsoti, bogato je antioxidantivnim svojstvima, smanjuje rizik od bolesti, poboljšava rad srca i regulira tjelesnu težinu

Z

Pristupačne cijene

Pristupačnim cijenama želimo potaknuti kupnju i preradu maslina i maslinovog ulja

Z

Uvijek sviježe

Kada su masline svježe, njihov sok sadrži više hranjivih tvari, uključujući polifenole i antioksidanse, što znači da će ulje koje se iz njih dobije biti bogatije nutrijentima i imati bolji okus

Z

100% Organsko

Organskim uzgojem maslina proizvodimo najbolje ulje, te čuvamo i štitimo našu zemlju

Dino Lalic

“We learned so much about olive oil and the taste test was great.”

Alexander Monkowski

“Good and fast explanation of the olive oil types. Quick taste test and explanation of the sizes + prizes. Tasty and good quality olive oil for a reasonable price.”

Elizabeth Pigram

“Delicious, award winning oil, all of which you can taste in a little Trulli- like hut. We bought several cans and bottles .”

Bea

“Sehr hochwertiges und geschmackliches Olivenöl. Kein Vergleich zu dem Öl was es im Supermarkt gibt. Bevor man kauft kann man die verschiedenen Sorten erst probieren. Wir waren letztes Jahr schon da, dieses Jahr wieder und nächste Jahr kaufen wir auch wieder unser Öl bei Nonno Bruno.”

Torsten Radke

“Olivenöl direkt vom Hersteller. Man kann alle Sorten probieren. Das Öl mit Knoblauch war sehr lecker.”

Vanja Mihalić

“Jako dobro ulje i odlična usluga.
Ako želite naći uljaru skrenite prema benzinskoj pumpi i onda ne idite na benzinsku ili prema Konzumu nego samo nastavite na brežuljak bijelim putem.

Cijene su prihvatljive.”

Dragica Trstenjak

“Ljubazni,mozes probat razlicita ulja maslina,usput vam ljubazno objasne vrstu ulja od kojih maskina je i inda si odaberete po svom gustu ulje.Super ,sve pohvale”

Ina Etschmann

“Sehr netter kleiner und excellenter Olivenölverkauf. Direktverkauf an der Presse. Möglichkeit zum probieren und Verkauf in verschiedenen Abfüllungen….”

Samo Najbolja Kvaliteta Maslinovog Ulja

Maslinovo ulje je ulje koje je proizvedeno od maslina uzgojenih bez uporabe kemijskih sredstava za zaštitu bilja, kao što su pesticidi, herbicidi i gnojiva. Ovakvo ulje se smatra zdravijim za konzumaciju jer ne sadrži štetne kemikalije i ima veću koncentraciju hranjivih tvari, uključujući antioksidanse i polifenole.

Također, organsko uzgoj maslina je prijateljski prema okolišu jer se ne koriste štetne kemikalije koje mogu utjecati na vodu, tlo i ekosustave.

Najbolje Ulje za Vas

Novosti i Pogodnosti

Pretplatite se i saznajte novosti, te pogodnosti u našoj Uljari

POSJETITE NAS

Kamik 35, Banjole, Hrvatska